.

Navn:

Email:

BLIV CERTIFICERET 
HYPNOTERAPEUT &
DCT PRACTITIONER™ 
OG SKAB VARIG FORANDRING
FOR DIG SELV OG DINE KLIENTER
HØR MERE OM UDDANNELSEN:  
LÆR HVORFOR DCT HYPNOTERAPEUT PROGRAM™ ER DEN MEST DIREKTE VEJ TIL VARIG FORANDRING,
OG HVOR DU OPNÅR EN DOBBELT CERTIFICERING
Vil du også have de mest effektive værktøjer til at arbejde med begge bevidstheder?
Vil du også have et effektivt værktøj til at arbejde med underbevidstheden?
Hypnose er ofte forbundet med mystik og hokuspokus, men i virkeligheden er det et effektivt psykologisk værktøj, til at arbejde med underbevidstheden, og skabe varige forandringer for dig selv eller andre.

I DTC Hypnoterapeut Program™ lærer du hypnose fra bunden af, og du får værktøjerne til både effektivt at arbejde med de underbevidste tematikker, som andre terapiformer tager år om at forløse, og værktøjer til at arbejde hypnotisk med det bevidste sind, og du får en ny viden som du vil benytte i din håndtering af andre mennesker.

Uanset om du vil gøre hypnose til din levevej, eller bruge teknikkerne i din hverdag - får du i DCT Hypnoterapeut Program™ værktøjerne til at ændre dit og andres liv til det bedre.

Large Call to
 Action Headline

Om Lasse Kvist
Om Lasse Kvist
Lasse er en af landets førende eksperter inden for Dual Consciousness Technique™ og hypnoterapi, og han har i en årrække brugt bl.a. hypnose til at skabe glæde og forandring

Nu underviser Lasse i de teknikker han har brugt til at hjælpe hundrevis af klienter til at lave varige forandringer i vaner og reaktionsmønstre
LasseKvist.dk | Copyright© 2022 | All Rights Reserved